MIEJSCE NA DODATKOWY TEKST 

Motto 

Om Mig

Hej,

Jag heter Zofia Hecht och under de senaste 20 åren har jag ägnat åt utbildning inom personlig utveckling samt individuell och gruppbaserad coaching - förbättring av livskvaliteten och ökning av friheten i att uppnå uppsatta mål. 

Genom tusentals timmar att arbeta med människor har jag skapat ett unikt system som hjälper individer att hitta sin livsväg, klargöra mål och de nödvändiga stegen för att uppnå dem.

Jag använder mig av en kombination av unika metoder som jag anpassar både till behoven och den aktuella situationen för den person jag arbetar med. Jag har aldrig avstått från att hjälpa, guida och visa vägen för andra människor.

Jag ser kroppen och själen som en enhet och tror starkt på deras integration. Genom att påverka dessa system, uppstår synergier, vilket leder till en starkare mentalstyrka. Hur vi känner oss och uppfattar världen är alltid resultatet av tidigare tankar, val och erfarenheter. Jag är övertygad om att inget är statiskt och allt kan förändras till det bättre.

Min akademiska bakgrund inkluderar ekonomi, filosofi och språk, och jag har över 25 års erfarenhet av ledarskap, bank och försäkring.

Jag kommer ursprungligen från Polen. Min polska kulturella arv har lärt mig ödmjukhet inför livets vändningar och en stor respekt för det mänskliga varandet. 

Min barndom har gett mig kunskap och intresse för alternativ hälsa, och min mormor gav mig kunskap om vad jag kallar för huskurer för tankar. Vad vi äter, hur vi tänker, känner och agerar och hur det påverkar oss är något som jag är passionerat intresserad av. 

Mycket av detta är vad som i folkmun kallas bondförnuft, något som numera väcker intresse hos forskare över hela världen när det gäller hantering av sjukdomar.

Min bas är i Stockholm, och jag talar svenska, polska och engelska. Jag reser ofta och för mig är inga avstånd för stora.
Välkommen att kontakta mig om du har några frågor!

Med vänliga hälsningar,

Zofia Hecht

Żyje się tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, ten raz wystarczy. ( Mae West)
Gdzie jest miłość, tam jest życie. ( Mahatma Gandhi)

Zofia Hecht

Odwiedź mnie na

Facebook

Instagram

Copyright © ZoDar ABWszystkie Prawa Zastrzeżone. Polityka Prywatności